Køberrådgivning

 

Ved køb af fast ejendom er det helt sikkert en god ide at få en god byggeteknisk køberrådgivning i forbindelse med handlen.

 

De fleste vælger at tage en advokat med til at udføre papirarbejdet, hvilket vi altid vil tilråde, men dette kan ikke erstatte den byggesagkyndige. Med juridisk bistand alene, er der ingen sikkerhed for, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser efter overtagelse af den købte ejendom.

Hvis I vælger at tage en byggesagkyndig med på en købergennemgang, får I en grundig byggeteknisk gennemgang af den ejendom, I overvejer at købe. Herefter vil I står tilbage med en helt klar indikation af, om ejendommen er værd og investere jeres penge i.

Inden gennemgangen vil den byggesagkyndige have gennemgået den udarbejdede tilstandsrapport og kan således besvare de spørgsmål, I har til den.

På selve gennemgangen vil den byggesagkyndige grundigt gennemgå ejendommen sammen med jer og samtidig med undersøgelserne forklare, hvad der eventuelt måtte være af fejl og mangler ved ejendommen, som måtte få betydning for jer som købere.